Ik ben Geja, getrouwd met m’n jeugdliefde en moeder van 3 geweldige kinderen in de leeftijden van 22, 19 en 16.

Sinds dit jaar heb ik mijn eigen coaching praktijk geopend. Deze is gevestigd  in Koog a/d Zaan. Daar is iedereen welkom die het roer om wil gooien en daar wat hulp bij zoekt. Naast mijn studies heb ik ook veel levenservaring op vlakken van adhd, add, hooggevoeligheid, werkeloosheid, relatiedip, trauma, maatschappelijke druk, ernstige ziekte en overlijden van een dierbare.

Ik ben geïnteresseerd in alles waar mensen zich mee bezig kunnen houden. Wat is de reden van bepaald gedrag of emotie. Hoe kunnen we samen de mogelijkheden, kwaliteiten en talenten ontdekken die naar veranderingen leiden voor een leefbare situatie. Maar ook werkgerelateerde vragen of levensvragen kunnen bij mij onderzocht worden. Misschien heb je baat bij een traumabehandeling of wil je meer verbinding in je (samengestelde) gezin.

Zomaar een greep uit de mogelijkheden om nieuwe inzichten te krijgen en verder te groeien. Mijn wens voor iedereen is door nieuw verworven inzichten een leefbare, ontspannen, veilige omgeving te creëeren om hun talenten, kwaliteiten en mogelijkheden het mooist tot hun recht te laten komen. Je kan pas loslaten als je weet wat je vasthoudt m.a.w.

“Inzicht biedt uitzicht” is mijn quote.

Opleidingen

  • HBO gezinscoach
  • kindertelefoon training
  • OU klinische psychologie
  • OU inleiding in psychologie
  • OU sociale psychologie
  • OU ontwikkelingspsychologie
  • HBO traumaverwerking