Ik ben Geja, getrouwd met m’n jeugdliefde en moeder van 3 volwassen kinderen.

Ik ben geïnteresseerd in alles waar mensen zich mee bezig houden. Wat is de reden van bepaald gedrag of emotie, en hoe kunnen we samen de mogelijkheden, kwaliteiten en talenten ontdekken die naar meer balans in je leven kunnen leiden?

Deze vragen heb ik onderzocht tijdens verschillende studies,  waaronder een HBO-opleiding gezinscoach en een opleiding familieopstellingen. Daarnaast heeft de nodige levenservaring mij inzichten gegeven. Samen maken deze mij tot de coach die ik nu ben.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen coaching praktijk. Deze is gevestigd in Zaandijk. Daar help ik iedereen die het roer om wil gooien en daar hulp bij zoekt.

Opleidingen & Certificaten

  • HBO Gezinscoach
  • HBO Traumaverwerking
  • Kindertelefoon training
  • OU Klinische psychologie
  • OU Inleiding in psychologie
  • OU Sociale psychologie
  • OU Ontwikkelingspsychologie
  • UNLP Familieopstellingen